iBlog

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Σε αντίθεση από μια στατική ιστοσελίδα η δυναμική δύναται να ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, είτε από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, είτε από άλλους χρήστες που έχουν το σχετικό δικαίωμα. Είναι κατάλληλες για επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες ή για ιστοσελίδες ειδησεογραφικού χαρακτήρα (Blog κτλ).

Μια δυναμική ιστοσελίδα απευθύνεται σε όσους θέλουν μια δυναμική προβολή στο διαδίκτυο. Συστήνεται σε δικτυακούς τόπους που έχουν σχετικά μεγάλο περιεχόμενο και υπάρχει η ανάγκη συνεχής ενημέρωσης ή/και ανανέωσης του περιεχομένου. Εάν διαθέτετε μια επιχείρηση με αρκετά προϊόντα, υπηρεσίες, κείμενα, ανακοινώσεις, φωτογραφίες, άρθρα, σελίδες προσφορών, newsletters, ειδησεογραφικό περιεχόμενο τότε η δυναμική ιστοσελίδα αποτελεί την κατάλληλη λύση για εσάς.

Η κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας μπορεί να μοιάζει με μια στατική, αλλά τα πλεονεκτήματα της είναι πολλά περισσότερα. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα σε όποιον χρήστη οριστεί να αλλάζει και να τροποποιεί το περιεχόμενο του ιστότοπου χωρίς να έχει εξειδικευμένες γνώσεις μέσα από ένα περιβάλλον διαχείρισης απλό και κατανοητό.

Πλεονεκτήματα:

  • Περισσότερες δυνατότητες/περιεχόμενο για τον επισκέπτη.
  • Δυνατότητα αλληλεπίδρασης του χρήστη με την ιστοσελίδα.
  • Ανανεώσιμο περιεχόμενο από τον ίδιο τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.
  • Προσαρμογή σε όλους τους τύπους συσκευών / Responsive design (Για κινητά, tablet, υπολογιστές).
  • E-mail με το domain της εταιρίας σας π.χ. (info@όνομα της εταιρίας.gr).
Ετικέτες: ,